Hoe kan ik het bestelformulier aanpassen?

Het is mogelijk om per product een ander bestelformulier te kiezen. Zo kan er bijvoorbeeld onderscheid gemaakt worden tussen producten die fysiek verstuurd moeten worden, of producten die digitaal zijn.

 

Het beheren van formulieren

Door naar ‘Instellingen’ te gaan en vervolgens op ‘Beloningen’ te klikken, is het blokje ‘Bestelformulieren’ zichtbaar. Standaard is hier al één formulier aanwezig, voor normale bestellingen van fysieke producten. Dit formulier kan aangepast worden door erop te klikken. Bij aan aanpassen van het formulier kunnen velden toegevoegd, bewerkt, verplaatst en/of verwijderd worden.

Velden kunnen bestaan uit een aantal types:

  • Tekst
  • Land
  • Keuze

 

Hierbij kan ‘tekst’ gekozen worden voor een vrij invulbaar veld. De optie ‘land’ zal in het bestelproces een keuze veld tonen met alle landen. De optie ‘keuze’ kan zelf ingevuld worden met een opties waaruit gekozen kan worden in het bestelproces.

Maakt jullie organisatie gebruik van meerdere omgevingen? Dan zijn de bestelformulieren voor alle omgevingen te beheren in de hoofdomgeving.

Belangrijk: vergeet na het aanpassen niet om de wijzigingen op te slaan.

 

Hoe kan een formulier gebruikt worden bij een product?

Door naar ‘Instellingen’ te gaan en vervolgens op ‘Beloningen’ te klikken, kom je op de pagina met beloningen terecht. Daar kun je, door op een product te klikken, een specifiek bestelformulier voor dat product selecteren. In het keuzemenu ‘Bestelformulier’ vind je alle beschikbare bestelformulieren.