de voordelen van ambassador

Je boost je contactmomenten

Talent dat jou niet tegenkomt, komt ook niet bij je werken… Met Employbrand delen je medewerkers vacatures, blogs en andere interessante dingen op hun socials. Hierdoor vergroot jij je zichtbaarheid bij een groep die ultiem belangrijk is: mensen met een vergelijkbare studie- en werkachtergrond als je eigen medewerkers!

persoonlijke profielen

Je bereikt meer dan je bestaande volgers

Even een belangrijk gegeven: de persoonlijke profielen van je medewerkers hebben samen véél meer bereik dan je bedrijfsprofiel. Een realistisch voorbeeld ter verduidelijking: stel, je hebt 200 medewerkers met gemiddeld 400 volgers. Dan is het maximale bereik van een bericht al 80.000 potentiële kandidaten! En dat zijn natuurlijk ook een heleboel mensen die jouw bedrijf nog niet kennen…

Gratis en toch heel waardevol

5 x meer organisch bereik

Organisch bereik. Echt een begrip waar wij helemaal warm van worden. Je ambassadeurs posten met Employbrand berichten via hun persoonlijke profiel. Dit is uiterst gunstig voor het algoritme dat sociale media gebruiken bij het rangschikken van content. Saai verhaal, spectaculair resultaat. Want het vervijfvoudigt (!) de zichtbaarheid van je bericht. Zonder extra kosten…

Make it real

Je helpt oprechte verhalen een handje

We zien het vaak: een medewerker zit vol mooie verhalen en leuke ideeën voor een bericht, maar diegene blinkt niet uit in het verwoorden ervan. Logisch, een IT’er of boekhouder is nu eenmaal geen copywriter. Employbrand lost het op. De app maakt het heel laagdrempelig om tóch dat idee of verhaal in te sturen. Daarna kan het altijd worden herschreven. Of je zorgt dat het vóór publicatie even worden gecheckt.

Zeg dag tegen Excel

Plan jouw content vooruit

Contentplanning in Excel behoort definitief tot het verleden. Dat werd tijd ook. Met Employbrand zet je de berichten voor de komende periode eenvoudig klaar. Je bepaalt zelf welk bericht in welk tijdsvak deelbaar is, en via welke kanaal. Je kunt kiezen uit Instagram, Facebook, Twitter en natuurlijk LinkedIn. Kind kan de was doen.

Gratis en vrijblijvend webinar

Je ontdekt wat Employbrand jouw organisatie daadwerkelijk oplevert.
We geven elke week één webinar. Mis het niet. Reserveer een plek bij de eerstvolgende.

Bekijk de demo video

Bekijk direct de demo video van ongeveer 4 minuten.