de voordelen van Employbrand

Je maakt en houdt collega’s enthousiast

Veel referral-programma’s zijn héél even héél succesvol. Daarna zakt de aandacht weg… De Employbrand-tool zit zodanig anders in elkaar, dat deze zorgt voor blijvend enthousiasme. En daarmee voor blijvend resultaat. Kortom, succes op korte én lange termijn.

Inspanning = ontspanning

Je stimuleert elke actie

Ambassadeurschap moet natuurlijk ook gewoon leuk zijn. Daarom belonen we iedere ambassadeursinspanning met punten. Hiermee sparen je medewerkers voor goede doelen, leuke prijzen of dagjes uit. Jij bepaalt zelf welke punten je waaraan toekent: van het delen van een bericht tot die topkandidaat die door de proeftijd heen is! Onderzoek bevestigt wat we in de praktijk al zien: deze beloningsaanpak werkt!

Ieder wat wils

Je kiest zelf de beloning

Je stimuleert het ambassadeurschap dus met spaarpunten. Waar ze voor sparen? Dat bepaal je helemaal zelf. Jij kent je medewerkers het allerbeste, dus jij weet waar ze enthousiast van worden. Een waardebon van bol.com? Dagje Efteling? Smartwatch? Of samen sparen voor een goed doel? Jij kiest wat er in de digitale etalage van de Employbrand Webshop staat.

Het Employbrand Leaderboard

Wie neemt de leiding?

Niets zo stimulerend als een gezonde dosis competitie. Daarom vind je in onze app ook een leaderboard. Hierop ziet iedereen binnen jouw organisatie wie de meeste punten heeft verzameld. Oftewel: de topambassadeurs! Wil je de ‘strijd’ tussen de verschillende afdelingen een beetje aanwakkeren? Geen probleem. Je maakt eenvoudig een indeling o.b.v. verschillende teams.

Het Employbrand Dashboard

Je motiveert met resultaat

Naast het leaderboard is de app ook voorzien van een dashbord. Hierin zie je overzichtelijk wat de impact is van het gezamenlijke ambassadeurschap. Hoe vaak is er geklikt op de link van een vacature? Hoeveel berichten zijn er inmiddels al gedeeld? Via welke kanalen? Dit alles met één logische reden: voorbeeld doet volgen!

Gratis en vrijblijvend webinar

Je ontdekt wat Employbrand jouw organisatie daadwerkelijk oplevert.
We geven elke week één webinar. Mis het niet. Reserveer een plek bij de eerstvolgende.

Quick Tour

Bekijk de Quick Tour video van +/- 4 minuten en kom erachter hoe Employbrand jouw organisatie kan helpen.