De voordelen van Employbrand

Je behoudt je marketingbudget

Van groeiende concurrentie tot nieuwe algoritmes van de social-platforms. Er zijn verschillende redenen waarom een steeds groter deel van je recruitmentbudget opgaat aan advertenties. Hoe je deze trend een halt toeroept? Met Employbrand. Vergroot het ambassadeurschap van ál je medewerkers en bevrijdt de kracht van referral. Voor een fractie van de kosten.

Minder kosten, meer bereik

Je gaat voor organisch

Voor niks gaat de zon op. En voor niks verspreiden je vacatures zich organisch door het netwerk van je medewerkers. En dat netwerk is waarschijnlijk véél groter dan je beseft. Dat betekent meer bereik tegen minder advertentiekosten. Zet ook de stap van paid naar earned.

Nieuwe wegen

Je hebt geen jobboard voor je kop

Jobboards dienen zeker hun doel. Ze hebben alleen wel twee downsides. De eerste: door de krappe arbeidsmarkt zijn de prijzen flink gestegen. De tweede: je bereikt vooral actief werkzoekenden, en dat is maar 11% van de arbeidsmarkt… De overige 89%? Die vind je o.a. in het netwerk van jouw medewerkers. Dus zonder hoge plaatsingskosten. Conclusie? Een slimme jobmarketeer kijkt verder dan de bekende jobboards.

Een betere keuze

Beloon je medewerkers i.p.v Mark Zuckerberg

Is Employbrand helemaal gratis? Nee, dat niet. Het is een maandelijks abonnement. Volgens ons fair en betaalbaar. Vind jij dat ook? Je ziet het hier. De andere kosten gaan naar de beloning van je medewerkers die zich enthousiast inzetten als ambassadeur. Hoeveel je daaraan uitgeeft, bepaal je zelf. Maar zeg nou zelf, wat is leuker: nog meer geld overmaken aan de grote sociale media, of jouw eigen mensen in het zonnetje zetten?

Gratis en vrijblijvend webinar

Je ontdekt wat Employbrand jouw organisatie daadwerkelijk oplevert.
We geven elke week één webinar. Mis het niet. Reserveer een plek bij de eerstvolgende.

Bekijk de demo video

Bekijk direct de demo video van ongeveer 4 minuten.