De voordelen van Employbrand

Je werft meer kandidaten met referral-recruitment

Employbrand maakt het voor medewerkers kinderlijk eenvoudig om kandidaten aan te dragen. Daarbij kun je dit nog eens extra stimuleren met mooie beloningen. En dat loont. Ja, referral bewijst zich keer op keer als dé drijvende kracht achter een succesvolle recruitmentaanpak.

Waardevol netwerk

Je benut het netwerk van jouw medewerkers

Achter iedereen die bij jou werkt, schuilt een netwerk aan talent. Vaak vol mensen met dezelfde opleiding of vergelijkbare werkervaring. Dit maakt het super kansrijk! Met Employbrand weet je die kans ook echt te verzilveren.

5x zoveel

Je bereikt 5x meer mensen

Klaar voor een eye-opener? Actief-werkzoekenden zijn slechts 11% van de arbeidsmarkt. Tover daarom je medewerkers om in ambassadeurs en maak gebruik van hun netwerk. Zo wek je ook de interesse van latent-werkzoekenden. Dat is een vijver aan talent die ruim 5 x zo groot is!

vlotter proces

Je vult vacatures sneller in

Heeft Employbrand je een mogelijke kandidaat opgeleverd? Dan is hij of zij al vertrouwd met iemand van jouw organisatie. En dat is goed nieuws! Want we zien dat hierdoor het recruitmentproces in de meeste gevallen zeer smooth verloopt.

Meer kwaliteit

Je kandidaten matchen beter

Als iemand weet hoe het is om bij jouw organisatie te werken, dan zijn het je huidige collega’s. Juist dit maakt referral zo succesvol. Elk onderzoek bewijst het: talent dat via je eigen netwerk komt, blijft gemiddeld langer bij je werken en past beter in je bedrijfscultuur.

stay in touch

Je kiest voor een eenvoudige follow up

Heeft een medewerker een kandidaat aangedragen? Met onze tool houd je met beiden makkelijk contact! De kandidaat wordt snel en duidelijk geïnformeerd over het proces. Ook je ambassadeur blijft op de hoogte. Hij of zij wordt voor elke stap beloont, van eerste gesprek tot contractondertekening.

Gratis en vrijblijvend webinar

Je ontdekt wat Employbrand jouw organisatie daadwerkelijk oplevert.
We geven elke week één webinar. Mis het niet. Reserveer een plek bij de eerstvolgende.

Bekijk de demo video

Bekijk direct de demo video van ongeveer 4 minuten.