Hoe werkt de mobiele app?

Om het gebruik van Employbrand zo makkelijk mogelijk te maken voor de ambassadeurs, is er een mobiele app beschikbaar die zowel in de Play Store als in de App Store gedownload kan worden.

Wanneer een ambassadeur de app opent, wordt hem/haar gevraagd een code in te voeren om toegang te krijgen tot de juiste omgeving.

Het wachtwoord voor de app kan teruggevonden worden en/of aangepast worden in het beheerdersportaal:

Klik aan de linkerkant in de menubalk -> Instellingen -> Mobiele app

Vervolgens zet je het schuifje aan om de mobiele app te activeren -> maak een code aan -> klik op opslaan.

De code moet minimaal 3 en maximaal 6 tekens bevatten.