Hoe wijs ik een berichtidee af?

Heb je een berichtidee ontvangen van een ambassadeur maar maak je er geen gebruik van? Dan kun je het bericht afwijzen.

Onderneem de volgende stappen:

• Ga naar het betreffende bericht.
  • Klik rechts boven op de knop met drie punten
  • Klik op “bericht afwijzen”
  • In het scherm kun je aangeven of je punten in mindering wilt brengen. Daarnaast is er de mogelijkheid om een mail te sturen naar de ambassadeur. Je kunt in deze mail omschrijven waarom je geen gebruik maakt van het berichtidee of handige tips geven voor de volgende keer.

Meer succes in 2024

Leuk dat je interesse hebt! Laat je gegevens hieronder achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Voornaam*
Achternaam*
Datum
E-mailadres*

Ik wil starten met Employbrand