Hoe maak ik een nieuw bericht aan?

Het klaarzetten van een nieuw bericht gaat erg makkelijk.

Klik aan de linkerkant in de menubalk -> Ambassador -> Berichten.

Vervolgens klik je rechtsboven op ‘+Toevoegen’.

Er opent vervolgens een pop-up scherm.

1. Hier vul je het onderwerp, de gewenste talen en interessegebieden in (je kunt meerdere interessegebieden aan één bericht koppelen).
  2. Daarna klik je op aanmaken.

Vervolgens krijg je een overzicht van de instellingen die je zojuist hebt gemaakt.

Als je naar beneden scrolt, zie je de verschillende sociale mediakanalen (LinkedIn, Facebook, X (voorheen Twitter) en Instagram). Als het schuifje voor een kanaal uitstaat, betekent dit dat het kanaal niet actief is voor dit bericht. Als het schuifje aan staat (naar rechts en gekleurd is), is het kanaal actief. Plaats vervolgens per kanaal de content en klik rechtsonder op opslaan.

Voor LinkedIn is het zelfs mogelijk om een video te gebruiken in plaats van een foto. Voor de andere kanalen is dit helaas nog niet mogelijk. Vergeet niet, voor Facebook is het verplicht om een URL toe te voegen aan het bericht, anders kan het bericht niet worden gedeeld door de ambassadeurs.

Zodra je alle teksten, afbeeldingen en links hebt klaargezet scrol je weer naar boven. Rechts bovenin zie je de knop ‘Bericht delen’. Klik hierop om je bericht te delen met de ambassadeurs. In het pop-up venster plan je vervolgens het bericht in met de ingebouwde contentkalender.