Hoe nodig ik nieuwe beheerders uit?

Beheerders kunnen aan de achterzijde van de tool actie ondernemen. Twijfels over de stappen die je doorloopt om een ambassadeur toe te voegen? Volg onderstaande stappen dan is dit geen enkel probleem!

1. Wanneer je als beheerder inlogt in de beheerdersomgeving kom je uit in de zogenoemde ‘hub-omgeving’. Vanuit daar klik je normaal gesproken door naar de Ambassador-tool maar voor nu blijven we in de ‘hub’.
2. Rechtsboven in de hoek staat je naam met je profielfoto.
3. Wanneer je daar op je naam klikt opent er een menu.
4. In dat menu vind je de button ‘gebruikers’.
5. Wanneer je klikt op ‘gebruikers’ opent er een vervolgscherm.
6. Onderaan deze pagina staat de button ‘+uitnodiging verzenden’.
7. Wanneer je op deze knop drukt opent er een formulier om een nieuwe beheerder uit te nodigen.
8. De nieuwe beheerder ontvangt deze dan in zijn mailbox. Zodra hij deze geaccepteerd heeft kan hij als beheerder aan de slag.
9. Mocht er een rechtengroep aan de beheerder toegevoegd moeten worden dan kan dit in de het pop-up scherm door een rechtengroep in het dropdown-menu aan te klikken.