Hoe nodig ik een nieuwe ambassadeur uit?

Nieuwe ambassadeurs kunnen eenvoudig toegevoegd worden via het beheerportaal. Hieronder staan de mogelijkheden beschreven. Uiteraard is het voor personen ook mogelijk om zich zelf aan te melden via het ambassadeursportaal. Meer informatie over het registratieproces is hier te vinden.

 

Uitnodiging versturen

Verstuur eenvoudig een uitnodiging naar een persoon om hem/haar ambassadeur te laten worden. Dit kan in het beheerportaal op de pagina ‘Ambassador > Uitnodigingen’ door op ‘Uitnodigen’ rechts bovenin te klikken. Hiermee verschijnt een popup waar de voornaam, achternaam, e-mailadres en optioneel taal opgegeven kunnen worden. Zodra deze zijn ingevuld, kan de uitnodiging verzonden worden. De persoon in kwestie zal vervolgens een mail ontvangen waarmee hij/zij online de registratie kan voltooien.

Mocht de uitnodiging na een week nog niet geaccepteerd zijn, zal er automatisch een reminder gestuurd worden. De sjablonen hiervan zijn optioneel aanpasbaar (meer informatie).

 

Importeren

Naast het handmatig uitnodigen van een ambassadeur is het ook mogelijk om personen in een bulk uit te nodigen om ambassadeur te worden. Hoe het importeren precies werk, staat hier beschreven.