Maak van medewerkers echte ambassadeurs

Benut de trots van elke collega eenvoudig met Employbrand Ambassador. Hiermee vergroot je niet alleen de betrokkenheid van ieder teamlid, het bereik van nieuw (latent) talent neemt ook enorm toe door referral recruitment. En dat zonder hoge campagnekosten. Laat die kandidaten maar komen! Al vanaf EUR 220 per maand kun je de voordelen van Employbrand Ambassador ervaren. Meld je nu aan voor een inspirerende demo en start direct.
icons/check
Bereik 5 x zoveel kandidaten (actief én latent!).
icons/check
Verlaag je online advertentiekosten met wel 35%.
icons/check
Verhoog je referral recruitment resultaat tot wel 40%.

Delen = lief. En makkelijk.

Einde aan de mailtjes; willen jullie dit bericht delen? Met Employbrand Ambassador ontvang je automatisch een melding als er een interessant bericht te delen is in het door jou bepaalde interessegebied. Delen doe je door 1 klik. Zelf nog iets toevoegen kan natuurlijk ook.

Employee Advocacy

Het echte verhaal, dat komt van collega’s. Maar de drempel voor collega’s om zelf een bericht te typen en het direct wereldkundig te maken is vaak hoog. Die drempel ervaar je niet meer met de functie ‘bericht-ideeën’. Stuur je bericht in, afdeling communicatie zorgt voor een check en vervolgens kan iedereen het nieuws delen. Weg met de post-schaamte!

Employee Engagement

Trots is niet te koop, wel te activeren. Op welke manier zijn collega’s bij jou te activeren om een steentje bij te dragen en hun trots te laten zien? Dat hangt helemaal af van de bedrijfscultuur en waarden. Met een benefitprogramma op maat heb je een activering die écht werkt. Ga je voor een individuele attentie of teamprijs? Een maatschappelijk doel? Alles is mogelijk.

"Samen met onze ambassadeurs bouwen we aan een sterk werkgeversmerk"

“Onze ambassadeurs zetten zich graag in om de positieve kanten van de geestelijke gezondheidszorg uit te dragen. Ambassador helpt ze om dit ook online via hun eigen social media kanalen te doen. En met succes: de zichtbaarheid van GGZ Oost Brabant blijft groeien, in een waardevol netwerk.

Vanuit Recruitment en Communicatie zetten we een interessante mix aan content klaar om te delen: over wetenschappelijk onderzoek, zorginhoud en zorgvernieuwing, prijzen en human interest. Zo verrijken we onze werkgeverscampagne ‘Dat is de juiste instelling’ met mooie verhalen. Onze ambassadeurs delen deze berichten graag als professional binnen hun eigen netwerk. Ze kunnen het bericht zelf aanpassen, zodat het bij hen en hun netwerk past. Op deze manier dragen ze hun steentje bij aan het werven van nieuw talent en bouwen we samen aan een sterk werkgeversmerk.”

Carla Jacobs

Senior Communicatieadviseur, GGZ Oost Brabant

"Collega’s zijn enthousiast over het delen van berichten op hun socials"

“Ambassador maakt het heel laagdrempelig voor onze collega’s om berichten over EDSN te delen op hun socials. Collega’s liepen er voorheen tegenaan dat ze niet wisten wat ze konden delen op social media. Is het geschikt? Is het wel goed geschreven? Is dit leuk voor mijn netwerk?

Door Ambassador wordt die drempel volledig weggenomen. Je merkt ook dat collega’s het heel leuk vinden om berichten te delen. Dat ze daar ook nog eens punten voor krijgen, die in te wisselen zijn in de webshop, maakt het natuurlijk nóg leuker.

Ook het aandragen van kandidaten gaat heel makkelijk en daar worden ook nog eens extra punten mee verdiend.

Ambassador is helemaal in onze huisstijl ingericht, dat maakt de beleving voor onze ambassadeurs compleet!”

Nadine Biegstraaten

Communicatieadviseur, EDSN

Zelf ervaren?

Sluit nu af

icons/check
Geheel in look & feel van je eigen organisatie.
icons/check
Geschikt voor mobiel gebruik en desktop.
icons/check
Al vanaf 220 euro per maand.

Snel aan de slag?

Maandelijkse investering

Plan direct een demo en ontdek wat Employbrand voor jouw organisatie oplevert.

Document slots
Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo vestibulum id ligula porta felis.
€300,-
per maand

Initiële investering

Startup
Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo vestibulum id ligula porta felis.
€2000,-
Toevoegen aanpasbare uiting
Duis mollis, est non commodo luctus
€85,-
Tarief per download
Aenean lacinia bibendum nulla sed
€2,-
Te
Test
€200,-

Sluit nu af en ontvang 1 maand gratis

Meer modules

Ontdek nu ook de andere modules van Employbrand.

Scroll voor meer

Bel me terug

Stel een vraag

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.